Grote opkomst bij de zomerbarbecue van schoonmaakbedrijf Maron Groep

|

Begin juli organiseerde Maron Groep, specialist in schoonmaakdiensten, de jaarlijkse zomerbarbecue voor het personeel. De zomer werd hiermee feestelijk ingeluid en de opkomst was dit jaar groter dan ooit.

De betrokkenheid van de medewerkers is bij Maron Groep een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. Ieder jaar stijgt het aantal collega’s dat de zomerbarbecue bezoekt. Dit jaar waren er ruim 110 medewerkers van de vestiging Amsterdam aanwezig. Iedereen kreeg na afloop een goed gevulde goodiebag mee om van te genieten tijdens de vakantie. Daar zaten onder andere zakken chips, frisdrank en koelelementen in voor een picnic of stranddag. Het was een geslaagde middag met heerlijk eten, lekker weer en veel gezelligheid.

Directeur-eigenaar Bas Tham legt uit dat een bedrijfsevenement soms lastig te organiseren is: ‘Als ik alle 300 collega’s tegelijk op een barbecue zou uitnodigen, dan staat het werk bij mijn klanten stil. Dat kan niet. Daarom verdelen we de activiteiten per regio. Met ons team in Utrecht gaan we bijvoorbeeld uit eten, in Amsterdam is het een zomerbarbecue en in Dordrecht plannen we een ander uitje. Zo komen we iedereen tegemoet. Voor mij zijn deze momenten een gelegenheid om iedereen op een informele manier beter te leren kennen.’

Het hele jaar door worden er activiteiten en attenties georganiseerd voor het personeel. Bijvoorbeeld tijdens Kerstmis en Pasen, maar ook tijdens het Offerfeest en het Suikerfeest. Ook wordt de Dag van de Schoonmaker nooit overgeslagen. Heel geliefd is het Sinterklaasfeest voor de kinderen van het personeel. Maron Groep grijpt elke kans aan om haar waardering te tonen voor het werk dat de medewerkers iedere dag opnieuw leveren.

Maron Groep is een professioneel schoonmaakbedrijf en richt zich op glasbewassing, schoonmaakdiensten en specialistische reiniging van gebouwen.

Gerelateerd