Graffiti verwijderen

Een schoonmaakpartner die met u meebeweegt op het juiste moment met de juiste mensen en middelen op de juiste plek!

Graffiti verwijderen

Een schoonmaakpartner die met u meebeweegt op het juiste moment met de juiste mensen en middelen op de juiste plek!

Onze professionals zorgen ervoor dat uw mooie gevel weer geheel graffiti-vrij wordt.

Onze vakmensen verwijderen uw graffiti veilig en snel

Er zijn verschillende manieren waarop we graffiti kunnen verwijderen. Bent u er snel bij en is er slechts één laag graffiti aangebracht, dan is stoom cleanen een gebruikelijke methode. Hierbij spuiten we kokendheet water onder gepaste druk tegen de gevel, waardoor de verf loslaat. Het is de meest eenvoudige manier om graffiti te verwijderen, maar helaas werkt het niet voor alle soorten verf en is het minder effectief naarmate de verf langer op de gevel zit.

Vaak is het nodig om een reinigingsmethode met een speciaal middel in te zetten. Hierbij kiezen we zorgvuldig uit het soort middel dat we gebruiken; sommige middelen hebben eigenschappen die de gevel aan kunnen tasten. De meest hardnekkige verf is alleen te verwijderen met behulp van zandstralen. Hierbij wordt een straalmiddel aan het water toegevoegd. Alleen vakmensen kunnen graffiti veilig verwijderen. Zij kennen de middelen en de te gebruiken methoden.

Veiligheid boven alles, verwijderen zonder schade

Wanneer wij uw graffiti verwijderen, staat veiligheid bovenaan. Het verwijderen van graffiti is niet alleen lastig, maar het kan bij het gebruik van verkeerde materialen en middelen schade veroorzaken aan uw gevel. Dit is onder andere het geval bij zandstralen. Het is daarom verstandig dit uit te besteden aan onze experts. Onze medewerkers beschikken over de nodige vakinhoudelijke diploma’s en certificaten en weten precies welke reinigingsmethode bij uw situatie past. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Randy
“Weten wat wij kunnen betekenen voor uw glasbewassing? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien