Kantoren

U heeft een betrouwbare schoonmaakpartner die uw kantoor iedere keer schoon oplevert.

Kantoren

U heeft een betrouwbare schoonmaakpartner die uw kantoor iedere keer schoon oplevert.

Al meer dan veertig jaar geven we onze klanten het vertrouwde gevoel dat hun kantoor in goede handen is. Graag doen we dat ook voor u!

Download brochure

Schoonmaak draagt bij aan de representatieve uitstraling

Uw kantoor is de thuisbasis van uw organisatie en het visitekaartje voor uw klanten en bezoekers. Werkend Nederland kan niet zonder schoonmakend Nederland. Samen zorgen we voor een hogere productiviteit en meer werkplezier. Dat partner-gevoel dragen we uit in alles wat we doen, met als resultaat een representatief en brandschoon uw kantoor.

Schoon volgens afspraak, glasheldere prijscalculatie

Als uw schoonmaakpartner maken wij samen met u een schoonmaakplan op maat. Dat baseren we op de functie en het gebruik van de verschillende ruimtes in uw kantoor. Dankzij onze glasheldere prijscalculatie, digitaal logboek en DKS-controles weet u precies waarvoor u betaalt. We maken volgens de afgesproken norm en frequentie uw kantoorpand schoon.

Continuïteit van dienstverlening, vast team

Gemiddeld werken onze mensen meer dan vijftien jaar bij ons en is het ziekteverzuim lager dan het gemiddelde in de branche. U ziet dus vaak dezelfde gezichten. Ook hebben we een doordachte procedure voor sleutel-management en een eigen aanwezigheidsregistratiesysteem. De rayonmanager houdt voortdurend contact met de schoonmaakploeg. Ook staan er altijd ingewerkte invallers klaar uit onze grote flexibele pool in uw regio.

Goed opgeleide experts met het oog voor beleving

Wanneer de bezettingsgraad of gebruiksfrequentie van een ruimte wijzigt, passen we resultaatgerichte schoonmaak toe. Deze werkwijze heeft zich als succesvol bewezen. Wanneer een ruimte niet is gebruikt, slaan we die over, zodat ergens anders iets extra’s kan worden opgepakt. Eyecatchers in het pand krijgen altijd even extra aandacht. Zo behalen we het beste resultaat binnen uw budget.

Onze medewerkers hebben naast de Basisopleiding schoonmaken ook specifieke trainingen gevolgd, zoals Kijkend schoonmaken, Duurzame werkmethodes en een Hospitality training. Ze gedragen zich sociaal en beleefd en ze zien er in hun herkenbare bedrijfskleding netjes uit.

Proactief handelen en meebewegen

De gebouwgebruikers zijn de hoofdrolspelers in uw kantoor. Hun werk gaat ongestoord door, want we passen onze schoonmaaktijden aan bij uw behoefte, zowel in onze planningen als ad hoc. Wat er ook gebeurt, uw kantoor is altijd weer klaar voor een nieuwe werkdag.

Nanak
“Weten wat wij kunnen betekenen voor uw kantoorgebouw? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien