Reiniging aluminium en kunststof geveldelen

We hebben kennis en ervaring om een optimaal resultaat op korte en lange termijn binnen uw budget te realiseren

Reiniging aluminium en kunststof geveldelen

We hebben kennis en ervaring om een optimaal resultaat op korte en lange termijn binnen uw budget te realiseren

Het regelmatig reinigen van aluminium en kunststofgeveldelen houdt ze netjes en verhoogt de levensduur.

Onderhoudsarm betekent niet onderhoudsvrij

Het reinigen en behandelen van aluminium en kunststof geveldelen vereist de nodige vakkennis. Niet alleen op het gebied van materiaalkennis en gebruik van de juiste middelen, maar ook op het gebied van veiligheid. Onze medewerkers zijn daarom goed opgeleid en hebben de vereiste certificaten behaald om dit werk uit te mogen voeren.

Door te conserveren behouden we uw geveldelen

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan kunststof en aluminium geveldelen, is het conserveren. Dat houdt in dat we een beschermende laag op de geveldelen aanbrengen. Zo’n laag zorgt ervoor dat vuil en andere agressieve bestanddelen uw gevel niet meer kunnen aantasten en zo blijft de gevel in goede conditie.

Er zijn verschillende manieren waarop we uw aluminium en kunststof geveldelen kunnen voorzien van een beschermende laag, zodat vochtopname en schimmelvorming tot een minimum beperkt blijft. Welke wijze het beste bij uw pand past bepalen we na een grondige analyse.

Wij kennen het juiste conserveringsmiddel voor uw gevel

Voor het conserveren van geveldelen maken we gebruik van moderne technieken als nanocoating, nitocoating en waxen. Deze technieken werken herstellend, zijn transparant, hebben uitstekende eigenschappen en beschermen de gevel tegen allerlei invloeden van buitenaf. Voor het werken met deze coatings en waxen is vakkennis vereist, want niet elk middel is geschikt voor elke ondergrond.

Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van kunststof en aluminium geveldelen op de voet, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. Wij werken altijd met de nieuwste materialen, middelen en technieken om uw gevel in optimale staat te brengen en behouden.

Randy
“Weten wat wij kunnen betekenen voor uw glasbewassing? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien