Wij zorgen voor elkaar en sluiten niemand uit.

Wij zorgen voor elkaar en sluiten niemand uit.

Bij Maron Groep gaan we als een familie met elkaar om. We zijn een hecht team en zorgen dat iedereen zich gewaardeerd voelt. Wij zijn sociaal betrokken en sluiten niemand uit.

Zorg voor elkaar

We investeren in de gezondheid en het welzijn van onze mensen, in een prettige werksfeer met motiverende coaching op de werkvloer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We halen het beste uit onze mensen door hun ambities te benutten en talenten te ontwikkelen.

Continuïteit

Onze medewerkers krijgen regelmatig opfriscursussen en persoonlijke begeleiding. Wij bieden ze ook een budgetcoach, fysiotherapie en korting op de sportschool. Aandacht voor de mensen en hun talenten zorgt ervoor dat ze langer bij ons blijven en dat de kwaliteit van onze diensten voortdurend stijgt.

Diversiteit

Onze organisatie bestaat uit meer dan 20 culturen op alle verschillende afdelingen. Iedereen is welkom. Wij vieren naast de reguliere feestdagen ook het Suikerfeest en Offerfeest. Ook bieden wij onze medewerkers met een niet-Nederlandse achtergrond een taalcursus op onze kosten.

Social Return

We leiden instromers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt op tot gekwalificeerde schoonmakers die hun werk met trots doen. Via Pantar, het Amsterdamse sociaal leer- en werkbedrijf, hebben wij een flink aantal mensen aan een baan in de schoonmaak geholpen. Ook bieden wij in samenwerking met Stichting Jink mini-stages voor jongeren aan. Zo blijven wij betrokken en geven iedereen een kans.

Willeke

“Meer weten over MVO? Neem contact met mij op”