Bouwoplevering

De verzorging van uw gebouw kunt u gerust uit handen geven

Bouwoplevering

De verzorging van uw gebouw kunt u gerust uit handen geven

Uw gehele bouwschoonmaak is bij ons in goede handen, ook met de tijdsdruk die er bij bouwprojecten komt kijken.

Wij nemen snel, vakkundig en veilig uw bouwschoonmaak uit handen

Bouwprojecten worden vrijwel altijd onder hoge tijdsdruk opgeleverd. Dat brengt de nodige stress met zich mee. Het is dan fijn om een vaste samenwerkingspartner in te kunnen schakelen waarin u vertrouwen heeft. Wij hebben ervaren, goed opgeleide medewerkers in dienst die snel, vakkundig en veilig de gehele bouwschoonmaak voor u uit handen nemen.

De bouwschoonmaak bestaat doorgaans uit twee verschillende diensten. Tijdens de bouw betreft dit het schoon en vooral ook veilig houden van het bouwterrein, zodat al uw bouwmedewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Aan het einde van het bouwproces kunnen wij een opleveringsschoonmaak uitvoeren, die ook onder onze bouwschoonmaak valt.

Uw opleverschoonmaak altijd binnen de deadline gerealiseerd

De opleverschoonmaak is de eerste grote schoonmaak die plaatsvindt na een bouwfase of verbouwing. De opleverschoonmaak die onderdeel uitmaakt van de bouwschoonmaak omvat diverse schoonmaakwerkzaamheden. We verwijderen allerlei achtergebleven bouwproducten zoals bouwstof, verpakkings- en beschermingsmateriaal, cementsluier en lijmresten. Ook onder tijdsdruk. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw deadline wordt gehaald.

Marcel
“Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien