Kosten besparen met het nieuwe Tork Vision Cleaning-systeem

|

Maron Groep is begin dit jaar begonnen met het implementeren van het Tork Vision Cleaning-systeem bij haar klanten. Door middel van dit innovatieve systeem wordt er aanzienlijk veel tijd en geld bespaard omdat er minder uren en schoonmaakmiddelen nodig zijn.

Just Justa fotografie

Hoe kan er in de schoonmaak worden bespaard op kosten? Maron Groep is de specialist in professionele schoonmaak en denkt graag mee met de klant. Tork Vision Cleaning is een bewezen succesvolle methode om tijd en geld te besparen. Dit systeem maakt gebruik van data om te bepalen wanneer en waar er schoongemaakt moet worden.

Er wordt een aantal sensoren geplaatst in de sanitaire ruimtes van het gebouw, die registeren wat de drukke momenten zijn. De schoonmakers hebben een tablet waarmee ze realtime de status van de sanitaire ruimtes kunnen zien. Zij kunnen problemen proactief oplossen voordat die zich voordoen.

De toepassing van Tork Vision Cleaning leidt tot minder klachten, omdat de schoonmakers meteen kunnen ingrijpen. Het is bovendien kostenefficiƫnt, want er hoeft alleen schoongemaakt te worden als dat via de sensor wordt aangegeven. Ook wordt er aangegeven wanneer bijvoorbeeld de zeepdispenser bijgevuld moet worden. Zo wordt er in totaal wel 50% minder producten weggegooid.

Nu wil Maron Groep dit bij zoveel mogelijk klanten implementeren zodat zij ook op kosten en materialen kunnen besparen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maron Groep.

Maron Groep is een professioneel schoonmaakbedrijf en richt zich op glasbewassing, schoonmaakdiensten en specialistische reiniging van gebouwen.

Gerelateerd