Maron Groep wil duurzaam ozonwater overal implementeren

|

Dit jaar is Maron Groep, specialist in professionele schoonmaak, bij opdrachtgever CRH in Amsterdam begonnen met het nieuwste product voor schoonmaak: Tersano ozonwater. Dit product is de pionier op het gebied van duurzaamheid. Er komen namelijk 95% chemicaliën minder aan te pas en het doodt alle bacteriën. Vanwege deze indrukwekkende resultaten wil Maron Groep bij al haar klanten met ozonwater gaan werken.

Op dit moment wordt ozonwater bij meerdere klanten ingezet om alle oppervlakken schoon te maken. Ozonwater zorgt ervoor dat er 95% minder chemie wordt gebruikt dan bij reguliere schoonmaakproducten. Het Tersano systeem (zie foto) zorgt ervoor dat kraanwater geactiveerd wordt met ozon, zodat er ozonwater ontstaat. Dit water wordt in sprayflessen gedaan en hiermee kan er schoon worden gemaakt zonder chemische toevoegingen of zeep. Tegelijkertijd doodt het wél alle bacteriën en virussen doordat het water behandeld is.

Het gebruik van ozonwater is een bewezen succesvolle schoonmaakmethode en heeft een vlucht genomen tijdens corona vanwege de sterk desinfecterende en virusdodende werking. Maron Groep wil ozonwater bij zoveel mogelijk klanten implementeren, zodat er bespaard kan worden op materialen en er samen gewerkt kan worden aan een duurzame toekomst.

Maron Groep is een professioneel schoonmaakbedrijf en richt zich op glasbewassing, schoonmaakdiensten en specialistische reiniging van gebouwen.

Gerelateerd