Huismeesterdienst

We zijn uw ogen en oren: we signaleren eventuele defecten en bieden oplossingen

Huismeesterdienst

We zijn uw ogen en oren: we signaleren eventuele defecten en bieden oplossingen

Onze huismeesters zijn ervaren, betrouwbaar en vakbekwaam. Uw gebouw is in goede handen en u heeft er geen omkijken meer naar.

Geen omkijken meer naar schoonmaak, onderhoud en klusjes

Onze huismeesters zorgen voor schoonmaak en onderhoud van uw pand, daar heeft u zelf heen omkijken meer naar. Zo bespaart u tijd en energie. Ook kan er een beroep worden gedaan op de klusvaardigheid van onze huismeesters: eenvoudige klusjes en conciërge-werkzaamheden worden eveneens door onze huismeesters gedaan. Bijvoorbeeld klein technisch onderhoud, schilderwerk en glasbewassing. De huismeesters van Maron Groep ontzorgen u volledig.

Onze huismeester is ook uw handyman

Elk gebouw kent haar kleine onderhoudswerkzaamheden en andere klusjes. Als gebouwbeheerder ben u vaak niet op locatie of in de gelegenheid dit zelf op te pakken; u besteedt deze werkzaamheden het liefst uit. Dat is geen probleem, want voor deze werkzaamheden en klussen kunt u een handyman van Maron Groep inschakelen. De handyman helpt uw pand representatief te houden en uw gebruikers te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van (kantoor)meubilair, het installeren van apparatuur, het ophangen van schilderijen of het vervangen van lampen en verlichting.

Marcel
“Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien