De Maron Groep: hier staan we voor!

De Maron Groep: hier staan we voor!

Schoonmakers van MARON maken het verschil

Al meer dan veertig jaar maken we de gebouwen van onze klanten schoon. Van binnen en van buiten, op ieder gewenst moment en met respect voor mens en milieu. We maken met zorg schoon wat zichtbaar en onzichtbaar vuil is. Dat ziet u en dat beleeft u: het voelt als thuis.

Ons eigen thuis – de Maron organisatie – is de solide en transparante basis voor onze goede dienstverlening en langdurige klantrelaties. Deze zijn gebouwd op onze pijlers vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Dankzij onze flexibiliteit zijn we in staat om voor elke klant de juiste schoonmaakservice te leveren.

Dat maakt het verschil tussen een leverancier en een partner!

Vakmanschap
in onze…

mensen

Professionele schoonmakers. Alle medewerkers hebben vakdiploma’s en krijgen extra training in milieubewust schoonmaken en ergonomische werkmethoden. Zij krijgen training on the job en tweemaal per jaar opfristrainingen.

middelen

Milieubewust schoonmaken. We werken uitsluitend met duurzame schoonmaakmiddelen.

methoden

Een schoonmaakplan op maat: Schoonmaakmiddelen en -methoden worden volledig afgestemd op uw pand.

Betrouwbaarheid
door…

transparante prijsopbouw

U komt nooit voor verrassingen te staan. De afspraken die we maken zijn duidelijk en helder. We doen wat we beloven en u hebt desgewenst online inzicht in de afspraken en opvolging daarvan in het klantenportaal.

een vast contactpersoon

U hebt altijd contact met een vertrouwd gezichten die op de hoogte is en snel handelt. Bovendien weet u zeker dat uw gebouw dagelijks wordt gecontroleerd en wekelijks geïnspecteerd.

inzicht in continue verbetering

Via het klantenportaal en onze andere innovatieve tools kunt u zien wat, waar, wanneer, door wie en met welk resultaat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. U krijgt doorlopend van ons verbetervoorstellen en desgewenst voortgangs- en managementrapportages met KPI’s in het klantenportaal.

Betrokkenheid
door…

zuinig te zijn op onze mensen

We investeren in de gezondheid en het welzijn van onze mensen, in een prettige werksfeer met motiverende coaching op de werkvloer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We halen het beste uit onze mensen door ambities te benutten en talenten te ontwikkelen.

veiligheid

In onze organisatie werken mensen met een grote diversiteit aan achtergronden. Ruim 10% van onze werknemers zijn instromers met een afstand tot de arbeidsmarkt of jongeren die we enthousiast hebben gemaakt voor het schoonmaakvak.

SROI

We leiden instromers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt op tot gekwalificeerde schoonmakers die in een vast dienstverband hun werk met trots uitvoeren.

diversiteit

Met meer dan 20 culturen in alle afdelingen van onze organisatie voelen medewerkers zich bij ons thuis. Iedereen spreekt Nederlands. Wie het nodig heeft volgt op onze kosten een taalcursus.

Flexibiliteit
door…

proactief en resultaatgericht schoonmaken

Met onze ervaring, inlevingsvermogen en actieve communicatie passen we ons proactief aan. We maken schoon wat vuil is, ook als het niet in het schema staat en we slaan over wat niet gebruikt is. Zo zetten we onze uren efficiënt voor u in.

snelle opschaling

We hebben een grote pool van hooggekwalificeerde medewerkers in uw regio om indien nodig op te schalen, inclusief een 24/7 beschikbare calamiteitenploeg.

rekening te houden met u en uw gebouwbezoekers

Uw gebouwgebruikers en bezoekers zijn de hoofdpersonen in uw gebouw. Die geven we alle ruimte. Onze medewerkers zijn behendig in het schoonmaken tussen de mensen door. Ze zien er representatief uit, zijn beleefd en sociaal.

Betrouwbare, goed opgeleide mensen leveren met trots kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat uw gebouw bij ons in goede handen is.

Bas Tham, directeur