Onderwijs & kinderopvang

In alles houden we rekening met de hoofdrolspelers van uw locaties – de kinderen en jeugd!

Onderwijs & kinderopvang

In alles houden we rekening met de hoofdrolspelers van uw locaties – de kinderen en jeugd!

Al meer dan veertig jaar geven we onze klanten het vertrouwde gevoel dat hun kinderopvang, school of onderwijsinstelling in goede handen is. Graag doen we dat ook voor u!

Download brochure

Wij kennen uw gebouw, we maken betrouwbaar schoon

Als uw schoonmaakpartner dragen we actief bij aan een gezonde en veilige speel-, leer- en werkruimte: Zo staat, naast een optisch schoon resultaat, hygiëne de laatste jaren centraal. Onze ervaren mensen weten hoe ze dat resultaat kunnen bereiken. Het schoonmaakteam fungeert bovendien als uw ogen en oren: ze melden eventuele defecten in uw pand en lossen het waar mogelijk zelf op.

Efficiënt werken aan een optimaal resultaat

Ieder uur wordt nuttig besteed: een ruimte die niet is gebruikt wordt na inspectie overgeslagen, zodat een intensief gebruikte speelhoek of lokaal extra goed kan worden schoongemaakt. Uw vaste schoonmaakploeg is getraind in deze manier van schoonmaken, ze werken resultaatgericht en hebben oog voor snel vervuilende elementen zoals lichtknopjes en deurklinken.

Proactief handelen en meebewegen

Uw rayonleider is altijd bereikbaar en komt regelmatig langs om bijzonderheden door te spreken. Met de schoonmaakploeg houdt hij voortdurend contact over dagelijkse zaken. Hij denkt proactief met u mee om uw school in goede conditie te houden op de lange termijn en over de beleving van schoon op lastig bereikbare plekken.

Betrouwbare medewerkers, vertrouwde gezichten

We staan 100% in voor de kwaliteit van onze medewerkers. Op uw locaties werken wij met een vast team en met ingewerkte invallers. Bezettingspieken en -dalen stemmen we efficiënt af op schoolvakanties en uw eventkalender. Vanzelfsprekend hebben alle medewerkers een VOG en desgewenst doen we een ID-check bij een extern bureau. Onze schoonmakers zijn vakmensen die vrolijk en betrokken zijn en affiniteit hebben met de jeugd.

Marcel
“Weten wat wij kunnen betekenen voor uw schoolgebouw? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien

Bouwoplevering

Uw gehele bouwschoonmaak is bij ons in goede handen, ook met de tijdsdruk die er bij bouwprojecten komt kijken. Wij nemen snel, vakkundig en veilig uw bouwschoonmaak uit handen Bouwprojecten…
Lees meer

Calimiteitenservice

Bij water-, brand- of stormschade staat u er nooit alleen voor. U wordt snel en adequaat door ons geholpen. De 24/7 calamiteitenservice, u bent direct geholpen Bij calamiteiten zoals water-,…
Lees meer