Hogedrukreiniging

Betrouwbare, goed opgeleide mensen leveren met trots kwaliteit

Hogedrukreiniging

Betrouwbare, goed opgeleide mensen leveren met trots kwaliteit

Schoonmaken met hogedrukreiniging zorgt voor schone en veilige vloeroppervlakken.

Hardnekkig vuil zonder beschadigingen verwijderd

Het onder hoge druk reinigen van galerijen, trappenhuizen en terrassen zorgt ervoor dat ze niet alleen schoon zijn, maar ook dat ze veilig zijn. Vetten, oliën en andere typen vuil kunnen zorgen voor onveilige situaties, die wij onder hoge druk laten verdwijnen.

Ook voor het schoonhouden van gevels van panden is hogedrukreiniging de ideale – milieuvriendelijke – oplossing. Onze opgeleide en ervaren medewerkers verwijderen hardnekkig vuil zonder beschadigingen aan te brengen. Dit doen ze met behulp van een duurzame techniek voor hogedrukreiniging, die altijd wordt afgestemd op het type ondergrond en het type vuil.

Uw gevel of bestrating weer fris en representatief schoon

Bestrating en gevels krijgen vaak te maken met een vervelende verkleuring door bijvoorbeeld algen of mossen. Ze kunnen er zelfs voor zorgen dat voegen gaan splijten. Het reinigen onder gepaste druk zorgt ervoor dat dergelijk vuil verdwijnt en de bestrating of gevel weer vrij van vuil is. Regelmatig reinigen zorgt ervoor dat oppervlakken makkelijker te reinigen zijn. Ook vlonders en galerijvloeren hebben te maken met diverse typen vuil, Met behulp van hogedrukreiniging zorgen wij ervoor dat ook deze ondergronden weer schoon en veilig te betreden zijn.

Nanak
“Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien