Telescoopbewassing en hoogwerkers

Geen omkijken naar het schoonmaakonderhoud, tevreden gebouwgebruikers

Telescoopbewassing en hoogwerkers

Geen omkijken naar het schoonmaakonderhoud, tevreden gebouwgebruikers

Elke plek wordt door ons telescoopbewassingssysteem en met hoogwerkers veilig en zonder overlast gereinigd. U hoeft het alleen te vragen en wij staan voor u klaar.

Elke plek bereikbaar, ook op dertien meter hoogte

Voor onze specialisten in glasbewassing op (grote) hoogte is geen plek onbereikbaar. Om op hoogte te kunnen werken, beschikken ze over de innovatieve en veilige hulpmiddelen. Natuurlijk zijn ze in het bezit van de daarover benodigde veiligheidscertificaten. Dankzij ons telescoopbewassingssysteem kunnen we moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk en zonder overlast reinigen. Telescopische armen zijn geschikt voor glasbewassing op hoogtes tot ongeveer dertien meter. Dankzij een speciaal osmosesysteem zorgen wij ervoor dat uw ramen ook op grote hoogte helder en streeploos schoon zijn.

We hebben speciale hoogwerkers in eigen beheer

Wanneer er nog hoger moet worden gewerkt, beschikken we hiervoor over speciale hoogwerkers in eigen beheer. Onze mensen zijn gecertificeerd en gespecialiseerd om te werken met uw gevelgondel of hangladders. Zo zorgen ze ervoor dat uw gebouw een stralend uiterlijk heeft en behoudt.

Randy
“Weten wat wij kunnen betekenen voor uw glasbewassing? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien