Uw beglazing en gevel in goede handen!

Een schoonmaakpartner die zorgt voor een schoonbeleving waarbij iedereen zich prettig voelt

Uw beglazing en gevel in goede handen!

Een schoonmaakpartner die zorgt voor een schoonbeleving waarbij iedereen zich prettig voelt

Nooit meer zorgenGeen zorgen meer over het onderhoud en de uitstraling van uw pand. Onze glazenwassers laten uw pand stralen.

Het behoud van uw gebouw, lagere onderhoudskosten

We hebben een ervaren team van gecertificeerde glazenwassers in huis en alle materieel in eigen beheer om uw gebouw weer een dat stralende uiterlijk te geven en te laten behouden. We zijn professionals op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. We werken alleen met ervaren vakmensen. We wassen met telescopen en hoogwerkers, doen gevelonderhoud, reinigen aluminium en kunststof geveldelen of we zorgen ervoor dat de graffiti van uw pand verdwijnt.

Veilige en duurzame glas- en gevelreiniging

Veiligheid is een vereiste. Met behulp van een risico-inventarisatie vooraf, bepalen we welke veiligheidsmiddelen en medewerkers voor uw opdracht worden ingezet. Zo creëren we een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en voor u. Daarnaast overleggen we altijd van tevoren wanneer we de glasbewassing zullen uitvoeren. Wanneer we verwachten dat de weersomstandigheden het onmogelijk maken om het werk uit te voeren, nemen we proactief contact met u op om een nieuwe datum vast te stellen.

Wij denken proactief mee in glas en gevelreiniging.

Wanneer we op hoogte voor u bezig zijn, checken we direct uw gebouw op eventuele loszittende elementen of beschadigingen. Eventuele bijzonderheden geven we door, toegelicht met foto’s. Ook houden we nauwlettend in de gaten welke nieuwe methoden en middelen op de markt komen. Als we de glasbewassing en/of gevelreiniging beter of efficiënter kunnen uitvoeren met deze methoden, vertalen we dit in een proactief advies met verbetervoorstellen.

Vergunning en ontheffingen: geen zorgen voor u

We bewegen met u mee: dankzij onze grote pool van gekwalificeerde glazenwassers en efficiënte planningssysteem kunnen we in geval van speciale evenementen of calamiteiten binnen 24 uur een extra schoonmaakbeurt uitvoeren. Natuurlijk regelen we voor iedere glasbewassing eventuele vergunningen en ontheffingen voor bijvoorbeeld het gebruik van hoogwerkers of tijdelijk afzetten van de straat. U heeft hier geen omkijken naar.

Randy
“Weten wat wij kunnen betekenen voor uw glasbewassing? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien