Vloeronderhoud

Een schoonmaakpartner die zorgt voor een schoonbeleving waarbij iedereen zich prettig voelt

Vloeronderhoud

Een schoonmaakpartner die zorgt voor een schoonbeleving waarbij iedereen zich prettig voelt

Door uw vloeren regelmatig te reinigen en te onderhouden, verlengt u de levensduur aanzienlijk. We helpen graag mee!

Periodiek vloeronderhoud met de nieuwste methoden

Naast de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakbeurt, is het goed om vloeren regelmatig te onderhouden. Vloeronderhoud vraagt om vakmanschap van hiervoor opgeleide professionals, die weten welk type vloer gebaat is bij welk type behandeling. Een goede behandeling krijgt een vloer weer zo goed als nieuw en verwijdert krassen en oneffenheden.

Onze specialisten werken altijd volgens de nieuwste methoden en met de beste machines. Zij volgen de ontwikkelingen op gebied van vloeronderhoud op de voet. Zo kunnen we u garanderen dat uw vloer volgens de nieuwste richtlijnen wordt gereinigd en onderhouden. Altijd op duurzame wijze met oog voor het milieu.

Elke vloer heeft z’n eigen onderhoudsbehoefte

Afhankelijk van het type vloer kiezen we de juiste behandelwijze en maken we een planning voor uw vloeronderhoud. Harde vloersoorten en stenen vloeren schrobben we periodiek, zodat ze optimaal gereinigd worden. Linoleum- en marmoleumvloeren schrobben en conserveren of sprayen we. Daardoor zorgen we ervoor dat vuil minder snel aan de vloer hecht, herstellen we kleine verstoringen en krassen en behoudt de vloer zijn glans.

Natuurstenen vloeren behandelen we door ze te kristalliseren. Hierdoor worden krasjes en oneffenheden minder zichtbaar of zelfs onzichtbaar en krijgt een dof gelopen vloer zijn glans terug. Fabrieks- en keukenvloeren zijn moeilijk te ontdoen van vuil, vlekken en vocht. Deze voorzien we daarom van een speciale vochtwerende coating.

Kulvir
“Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien