Maron Groep is als een huis waar iedereen welkom is

Maron Groep is als een huis waar iedereen welkom is

Schoonmaken is een prachtig vak dat alleen kan worden uitgevoerd door vakbekwame en gemotiveerde medewerkers.

Het trotse team van de Maron Groep

Maron Groep zet zich in voor jouw ontwikkeling en groei in ons mooie vak. Je staat bij ons nooit stil. We zorgen goed voor onze mensen en gaan respectvol met elkaar om. Wij zijn dan ook de meest aanbevolen werkgever van de regio! Will jij ook werken bij Maron Groep en deel uitmaken van een professioneel team dat met trots kwaliteit levert? Bel gerust voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Steven

“Wil je mij spreken voordat je komt werken? Neem contact met mij op.”

 

Vacatures

Zit jouw ideale vacature er niet bij?
Stuur een open sollicitatie!

Medewerkers aan het woord

Nanak Singh

Rayonmanager

“Maron Groep is mijn thuis. Kom binnen, dan kun je zelf ervaren hoe het hier is”

Wat ik zo fijn vind aan Maron Groep is dat alles goed geregeld is. De teams werken efficiënt samen. Wij zorgen voor elkaar als een familie en springen altijd in als het nodig is. Iedereen is hier gelijk en iedereen heeft ervaring met schoonmaken, ook de managers en directeurs. Om schoonmaker te zijn moet je scherp zijn en bepaalde kennis hebben. Niet iedereen kan schoonmaken, maar iedereen kan het wel worden.

Marcel de Ruiter

Rayonmanager

“Maron Groep als dienstverlener ontzorgt de klant”

Al 40 jaar ben ik werkzaam bij Maron Groep, dat is niet zonder reden. Bij Maron Groep hebben we hele fijne collega’s. Wij zijn oprecht en eerlijk naar elkaar. Als er een foutje is, lossen wij het meteen op. Als wij een klacht binnen krijgen van een klant, los ik dit op door de schoonmakers te laten zien wat er fout is gegaan en hoe zij dit kunnen verbeteren. Dat doe ik altijd op een positieve manier.

Randy van Leeuwen

Werkvoorbereider glasbewassing

“Het leukste van mijn werk bij Maron Groep is dat het complex en uitdagend werk is”

Mijn werk kan erg uitdagend zijn omdat ik met veel dingen rekening moet houden als ik een werkplanning maak. Dat vind ik juist leuk, want iedere dag is weer anders. Je moet flexibel en oplossingsgericht denken. Het is fijn als je klanten blij kunt maken door op te lossen wat zij vragen. Bij Maron Groep krijg je veel vrijheid en werk je zelfstandig. Daardoor voel je je verantwoordelijk en betrokken.