Openbare ruimte

Een proactieve schoonmaakpartner die uw openbare ruimte langdurig in topconditie houdt.

Openbare ruimte

Een proactieve schoonmaakpartner die uw openbare ruimte langdurig in topconditie houdt.

Al meer dan veertig jaar geven we onze klanten het vertrouwde gevoel dat de openbare ruimte van uw gebouw in goede handen is. Graag doen we dat ook voor u!

Download brochure

Onze belofte – meer dan schoon

Een entree, galerij, hal, trappenhuis of andere openbare ruimte draagt aanzienlijk bij aan de totale indruk van het gebouw. Onze schoonmaakploeg zorgt voor een schone, opgeruimde en frisse openbare ruimte dat het gevoel van representativiteit en veiligheid verhoogt. Als uw ervaren schoonmaakpartner denken we ook mee in het optimaal besteden van uw budget en het verlagen van uw onderhoudskosten.

Proactief en preventief handelen, betrouwbaar schoon

Onze visie op partnership is dat we een essentiële bijdrage leveren aan lagere onderhoudskosten en de representatieve uitstraling van een gebouw. Daarom adviseren we proactief op het gebied van frequentie, methodes en middelen van preventief onderhoud tijdens dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Tevredenheid gebouwgebruikers staat centraal

We hebben oog voor de wensen van gebruikers en bewoners. De werkzaamheden die we uitvoeren, communiceren we altijd met de wijk- of gebouwbeheerder, zodat zij op hun beurt de gebruikers tijdig kunnen informeren. Zo zorgen we ervoor dat gebruikers niet voor verrassingen komen te staan en dat ze tevreden zijn.

Indien nodig snel ophalen, extra diensten

In een openbare ruimte kan van alles gebeuren, zo leert onze meer dan veertigjarige ervaring. Bij onvoorziene of bijzondere omstandigheden staan wij u bij. Extra inzet en opschalen van capaciteit kan binnen enkele uren. Daarnaast staat ons calamiteiten- en specialistische reinigingsteam 24/7 voor u klaar.

Kulvir
“Weten wat wij kunnen betekenen voor uw openbare ruimte? Neem vrijblijvend contact op”

Klanten waar wij het verschil al mochten maken

Actualiteit die het verschil laat zien

Bouwoplevering

Uw gehele bouwschoonmaak is bij ons in goede handen, ook met de tijdsdruk die er bij bouwprojecten komt kijken. Wij nemen snel, vakkundig en veilig uw bouwschoonmaak uit handen Bouwprojecten…
Lees meer